MALING

Pro Maler er eksperter i malebransjen. Vi spesialiserer oss på innvendig og utvendig maling.

Du får en gratis fargekonsultasjon som tar hensyn til de nyeste trendene. Er du usikker på fargen? Vi tar fargeprøver og finner en god løsning sammen for å få til et bra sluttresultat.
Er du usikker på type maling og hva som lønner seg best å investere i for å nytte den finne fargen på huset lengst mulig? Vi bistår gjerne med rådgiving.

Innvendig maling

Vi maler alle slags leiligheter og boliger. Pro Maler har ekspertise innen alle typer teknikker for overflatebehandling av malte flater.
I tillegg utfører vi maling av vinduer, dører, kjøkkenfronter, og møbler.

Utvendig maling

Maling av utvendige fasader krever kunnskap og erfaring. Her kan en små feil føre til store konsekvenser. Pro Maler har bred kunnskap innenfor fasaderehabilitering , enten er det næringsbygg eller bolig.
Utvendig maling innebærer både fjerning av gammel maling, vasking, og påføring av ny maling eller beis. Jobben må utføres grundig for å oppnå gode resultater som varer.
Vi tilbyr høy kvalitet som gjenspeiles i kundenes omtaler.

Pro Maler er eksperter på fasaderenovering, maling, utbytting av paneler, behandling av trefasader, isolering, vask og maling av takk osv. Alt for at huset ditt skal se fresht ut, og blir konservert i flere år.  

Vi har 3000 meter av egne stillaser og  2 lifter inkludert i prisen.

Vi garanterer gode resultater som varer.

Du får 10 års garanti på vårt arbeid.