Skip to main content

Utskifting av vinduer

Utskiftninger av vinduer i borettslag og sameier kan fort by på utfordringer. Pro-Maler har lang erfaring med både montering og utskiftning av vinduer i alt fra moderne nybygg til komplekse rehabiliteringsprosjekter. Våre vinduer kommer fra nøye utvalgte samarbeidspartnere og sikrer kvalitet for enhver bygningsstil, inkludert bygninger med antikvariske krav. For å skape minst mulig forstyrrelse for beboerne, sørger vi alltid for at de føler seg godt ivaretatt gjennom god informasjon og tilpasning.

Velg Pro-Maler for utskiftning av dine vinduer, og opplev hvordan vi kan forbedre både utseendet og energieffektiviteten til ditt borettslag eller sameie med profesjonelle og skreddersydde vindusløsninger.

Tilpasset sameiets behov

Sameier og borettslag står overfor særegne utfordringer når det gjelder utskiftning av vinduer, noe som krever nøye tilpasning. Det skal kommuniseres og koordineres med et stort antall beboere, og alle skal være godt informert gjennom hele prosessen. Samtidig sikrer vi at bygningens estetiske verdi og behov ivaretas, slik at borettslaget oppfyller juridiske krav – samtidig som vårt arbeid harmonerer med beboernes ønsker og byggets historiske karakter. Velg Pro-Maler for en sømløs og tilpasset oppgradering.

Sjekk hva kundene våre sier om oss:

Hva er ditt neste renoveringsprosjekt?

Fasade og utvendig malerarbeid

Sikre byggets holdbarhet, og forsterk det vennlige utseendet til ditt borettslag.

Maling av trappeoppganger

Oppgrader fellesarealene med toppkvalitets trappeoppussing og maling.

Utskifting av vinduer

Med Pro-Maler kombinerer du estetikk med topp energieffektivitet.

Takvask og takmaling

Vi sjekker, beskytter og pusser opp taket for å sikre dets langsiktige holdbarhet.

Ofte stilte spørsmål - Sameie

Her finner du svar på ofte stilte spørsmål i forhold til tjenestene vi tilbyr.

Hvordan sikrer Pro-Maler at prosjektet blir ferdig til avtalt tid og budsjett?

Hos Pro-Maler setter vi realistiske tidsrammer basert på vår omfattende erfaring. Vi bruker moderne verktøy og metodikk for prosjektledelse for å sikre at hvert trinn blir overvåket nøye, og at vi holder oss til det avtalte budsjettet. Eventuelle avvik kommuniseres umiddelbart.

Hvordan kommuniserer Pro-Maler prosjektets fremdrift til styret og beboerne?

Vi setter pris på åpen kommunikasjon uavhengig av prosjektets størrelse. Gjennom hele prosjektet tilbyr vi oppdateringer via Signal-appen, hvor alle involverte er med. Vi deler jevnlig bilder og kommentarer der, samt sender e-postoppdateringer for å holde alle informert om fremgang og eventuelle utfordringer. Ved større prosjekter er det standard å ha periodiske byggemøter.

Hvilken type garantier og støtte tilbyr Pro-Maler etter ferdigstillelse av prosjektet?

Alle våre prosjekter kommer med en omfattende garanti som dekker materialer og arbeid. Etter prosjektets avslutning forblir vi tilgjengelige for spørsmål og støtte.

Hvordan sikrer Pro-Maler kvaliteten på de materialene og teknikkene som brukes i prosjektet?

Vi bruker bare materialer av topp kvalitet fra anerkjente leverandører. Vårt team er opplært i de nyeste teknikkene, og vi følger nøye med på bransjens standarder for å sikre at arbeidet vi utfører holder høy standard over lang tid.

Hvem er Pro-Malers samarbeidspartnere, og hvordan kan det være til fordel for oss?

Pro-Maler har etablerte partnerskap med kjente arkitektfirmaer, ingeniørbyråer og leverandører som Jotun og Maxbo. Gjennom disse samarbeidene kan vi tilby kundene våre kvalitetsmaterialer til fordelaktige priser og sørge for at prosjektene er teknisk og estetisk på toppnivå. Dette samarbeidet sikrer også at kundene våre ofte mottar eksklusive rabatter.

Samarbeidspartnere

Vi vet at vår suksess også skyldes styrken i samarbeidet med våre partnere. Vi har nøye valgt ut samarbeidspartnere som deler vår forpliktelse til kvalitet, pålitelighet og smidighet.

Hvordan vi jobber

Hos Pro-Maler begynner vi med å lytte til dine drømmer når vi kommer på gratis befaring. 

Fra første samtale til det ferdige prosjektet, gjøres alt med et mål om å skape en stressfri og smidig opplevelse for deg. Med åpen kommunikasjon og regelmessige oppdateringer, sikrer vi en smidig fremdrift og høy kvalitet. Vår tilnærming er enkel: å forstå dine ønsker, planlegge nøye og levere drømmeprosjektet med presisjon.

Målet vårt? At du blir fornøyd!

Er du klar?

Enten du er en del av et sameie på utkikk etter en omfattende oppgradering, en huseier i et eksklusivt nabolag med øye for detaljer, eller en beslutningstaker i et kommersielt prosjekt som krever den høyeste standarden av profesjonalitet, har Pro-Maler kunnskapen og erfaringen til å overgå dine forventninger. Er du med på oppussingsreisen?