Skip to main content

Hos Pro-Maler Entreprenør AS tilbyr vi en rekke tilleggstjenester for å sikre at ditt prosjekt blir gjennomført til perfeksjon:

  • Bygging av terrasser: Vi bygger funksjonelle og estetiske terrasser som forlenger din bolig utendørs.
  • Isolering av bygninger: Forbedre energieffektiviteten og komforten i ditt hjem med vår profesjonelle isolering.
  • Inspeksjon av tak og rennesteiner: Vi tilbyr grundig inspeksjon for å sikre at tak og rennesteiner er i god stand.
  • Montering av kjøkken: Vi monterer kjøkken med presisjon, slik at du får et funksjonelt og stilfullt rom.
  • Og mye mer.

Kontakt oss og fortell hvordan vi kan hjelpe deg med ditt neste prosjekt: Pro-Maler Entreprenør AS. Vi ser frem til å høre fra deg!

Sjekk hva kundene våre sier om oss:

Hvordan kan vi hjelpe deg i dag?

Totaloppussing

Pro-Maler forvandler hele boligen din med en totaloppussing som oppfyller dine drømmer.

Oppussing av bad

Badet skal være et lite fristed hvor man kan slappe av. Pro-Maler skaper skreddersydde baderomsløsninger.

Interiørmaling

Opplev forskjellen med Pro-Malers interiørmalingstjenester for både kontorer, sameier og privatkunder.

Snekkertjenester

Våre dyktige snekkere skreddersyr løsninger for kvalitetsbevisste kunder som stiller høye krav til sluttresultatet.

Oppussing av kjøkken

Gjør kjøkkenet til hjertet i hjemmet ditt. Vi tilbyr kjøkkenmontering fra utvalgte leverandører.

Andre tjenester

Enten ditt prosjekt er stort eller lite, har vi håndverkere og eksperter på en rekke fagområder.

Samarbeidspartnere

Vi vet at vår suksess også skyldes styrken i samarbeidet med våre partnere. Vi har nøye valgt ut samarbeidspartnere som deler vår forpliktelse til kvalitet, pålitelighet og smidighet.

Hvordan vi jobber

Hos Pro-Maler begynner vi med å lytte til dine drømmer når vi kommer på gratis befaring. 

Fra første samtale til det ferdige prosjektet, gjøres alt med et mål om å skape en stressfri og smidig opplevelse for deg. Med åpen kommunikasjon og regelmessige oppdateringer, sikrer vi en smidig fremdrift og høy kvalitet. Vår tilnærming er enkel: å forstå dine ønsker, planlegge nøye og levere drømmeprosjektet med presisjon.

Målet vårt? At du blir fornøyd!

Er du klar?

Enten du er en del av et sameie på utkikk etter en omfattende oppgradering, en huseier i et eksklusivt nabolag med øye for detaljer, eller en beslutningstaker i et kommersielt prosjekt som krever den høyeste standarden av profesjonalitet, har Pro-Maler kunnskapen og erfaringen til å overgå dine forventninger. Er du med på oppussingsreisen?

Ofte stilte spørsmål - Oppussing

Her finner du svar på ofte stilte spørsmål i forhold til tjenestene vi tilbyr.

Hvor mye koster en totalrenovering?

Kostnaden for en totalrenovering kan variere betydelig, avhengig av prosjektets omfang, størrelse og de spesifikke valgene som blir gjort gjennom prosessen. Hos Pro-Maler har vi erfaring med et bredt spekter av prosjekter, fra de med et budsjett på 200 000 kroner til omfattende millionprosjekter som innebærer fullstendig renovering av store villaer fra grunnen av. Kontakt oss i dag for en helt uforpliktende og gratis befaring, slik at vi kan forstå dine behov og ønsker.

Hva slags dokumentasjon får jeg etter oppussingen?

Hos Pro-Maler får du all nødvendig dokumentasjon på elektriske installasjoner og våtromsarbeid. I tillegg til den formelle dokumentasjonen, inviterer vi alle våre kunder til å bli med i en dedikert Signal-gruppe. Dette gir deg muligheten til å følge utviklingen av prosjektet ditt dag for dag og muligheten til å ha direkte kontakt med håndverkere og prosjektledere for en fullstendig åpen og transparent kommunikasjon gjennom hele prosessen.

Kan jeg bo hjemme under oppussingen?

Om det er praktisk mulig å bo i hjemmet ditt under oppussing og renovering, avhenger av prosjektets omfang og type arbeid som skal utføres. For mindre oppussingsprosjekter kan det være gjennomførbart å fortsette å bo i hjemmet, så lenge visse områder blir midlertidig avstengt. For større totalrenoveringer, som involverer omfattende arbeid i flere rom eller viktige funksjonelle områder som kjøkken og bad, anbefaler vi vanligvis at kundene finner alternative boforhold under prosjektets mest intensive faser. Hos Pro-Maler prioriterer vi din komfort og sikkerhet, og våre prosjektledere vil arbeide tett med deg for å utarbeide en plan som minimerer ulempene og sikrer at oppussingsprosessen er så smidig som mulig.

Hvordan sikres privatliv og sikkerhet under renoveringsprosessen?

Vi forstår viktigheten av å beskytte ditt privatliv og sikkerhet gjennom hele renoveringsprosessen. Fra vårt fokus på at alle våre ansatte skal trives på jobb, til fysisk sikring og tilgangskontroll, sørger vi for full diskresjon. Vi jobber alltid sammen med kunden for å sikre at dine behov for privatliv og sikkerhet er ivaretatt.

Hva skjer hvis prosjektet går over budsjett?

Vårt fokus er alltid på din trygghet, og vi vet at forutsigbarhet er første bud i ethvert prosjekt. Noen ganger kan det likevel oppstå situasjoner som påvirker budsjettet. Om det skjer, forplikter vi oss alltid til å kommunisere med deg som kunde med én gang. Sluttregningen skal ikke inneholde overraskelser og punkter du ikke forstår.

Vi arbeider tett med våre kunder for å sikre enighet og tilfredshet med eventuelle justeringer, og vi streber etter å sikre at det endelige resultatet fortsatt møter våre høye standarder for kvalitet og kundens forventninger.